Disacademy

Színes nyomdagép kezelői tanfolyam

Színes nyomdagép kezelői tanfolyam


Előadó: Maczkó Sándor
Konica Minolta Magyarország Kft.
Helyszín: 2040 Budaörs, Gyár u. 2
Időtartam: 1 nap
Ár: 75 000 Ft* / fő
Minimális létszám: 4 fő**
*a részvételi díj a képzésen felül tartalmazza az étkeztetés költségét is. A regisztrációt követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot a fizetéssel és a számlázassal kapcsolatban. A feltüntetett árak nettó árak!
**A képzés elindításához min 4 fő regisztrációja szükséges. Részletek az ÁSZF-ben.

Budapest | 2020.10.13.

Budapest | 2020.11.17.

Budapest | 2020.12.15.

Időpontok

Sajátítsa el színes Konica Minolta nyomdagépének kezelését, hogy mindig a maximumot hozhassa ki eszközéből! A szakszerű gépkezelés nagyban csökkenti a nyomathibák és a selejtek mennyiségét, így hosszú távon időt és pénzt takaríthat meg, ha mindig hozzá értő személy használja a gépet. Ahhoz, hogy mindig az elvárásoknak megfelelő minőségű nyomatokat tudjon készíteni, elengedhetetlen a nyomdagép kezelésének kellő ismerete. A tanfolyam keretében az operátorok megismerhetik és szakértő kollégánk segítségével a gyakorlatban sajátíthatják el a gépkezelés legfontosabb műveleteit.

Nyomdagép felépítésének megismerése

Papírtálcák feltöltése és beállítása, valamint a papírkatalógus létrehozása és kezelése

Gépbeállítások

Nyomtatási feladatok elvégzése

Másolási és szkennelési feladatok elsajátítása

Számlálóadat nyomtatás

Alapvető színmenedzsment

Napi / Heti rutin műveletek elvégzése

Nyomtatásvezérlők megismerése

Nyomtató driver telepítése

Kilövési ismeretek

Képzések és időpontok:

Megjegyzés:


Az Adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. fent megadott adataimat a képzésen való részvételem biztosítása céljából kezelje.

Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható a Tájékoztatóban foglaltak szerint.Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.(Jelentkezési Feltételek) .Felhívjuk figyelmét, hogy az Elküldés gombra kattintással a regisztráció véglegesítésre kerül és Fizetési kötelezettséget von maga után!