Disacademy

MGI digitális formalakkozó és fóliázó kezelői tanfolyam

MGI digitális formalakkozó és fóliázó kezelői tanfolyam


Előadó: Sain Péter
Konica Minolta Magyarország Kft.
Helyszín: 2040 Budaörs, Gyár u. 2
Időtartam: 3 nap
Ár: 300 000 Ft* / fő
*a részvételi díj a képzésen felül tartalmazza az étkeztetés költségét is. A regisztrációt követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot a fizetéssel és a számlázassal kapcsolatban. Részletek az ÁSZF-ben. A feltüntetett árak nettó árak!

 

Előre egyeztett időpontban.

Hozza ki a maximumot MGI formalakkozójából és ismerje meg mi mindenre képes eszköze! A lakkozó szakszerű használata elengedhetetlen annak biztonságos kezeléséhez. Szakértő operátori üzemeltetés mellett maximálisan kihasználhatja a gépben rejlő lehetőségeket és biztosíthatja annak hosszú élettartamát. Az tanfolyam keretében az operátorok megismerhetik és szakértő kollégánk segítségével a gyakorlatban sajátíthatják el a gépkezelés legfontosabb műveleteit.

A gép felépítésének áttekintése

Állományok előkészítése

Média követelmények és előkészítés

Be- és kikapcsolási folyamat

Tisztítási és karbantartási feladatok áttekintése

Adagolási beállítások

Lakkozási feladatok áttekintése

Fóliázási feladatok áttekintése

Kellékanyagok cseréje

Lakkozási beállítások

Alapvető hibák kijavítása

Képzések és időpontok:

Megjegyzés:


Az Adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. fent megadott adataimat a képzésen való részvételem biztosítása céljából kezelje.

Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható a Tájékoztatóban foglaltak szerint.Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.(Jelentkezési Feltételek) .Felhívjuk figyelmét, hogy az Elküldés gombra kattintással a regisztráció véglegesítésre kerül és Fizetési kötelezettséget von maga után!