Disacademy

KIP szélesformátumú nyomtató kezelői tanfolyam

KIP szélesformátumú nyomtató kezelői tanfolyam


Előadó: Sain Péter
Konica Minolta Magyarország Kft.
Helyszín: 2040 Budaörs, Gyár u. 2
Időtartam: 1/2 nap
Ár: 75 000 Ft* / fő
Minimális létszám: 4 fő**
*a részvételi díj a képzésen felül tartalmazza az étkeztetés költségét is. A regisztrációt követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot a fizetéssel és a számlázassal kapcsolatban. A feltüntetett árak nettó árak!
**A képzés elindításához min 4 fő regisztrációja szükséges. Részletek az ÁSZF-ben.

Előre egyeztetett időpontban.

Időpontok

Ismerje meg a szélesformátumú KIP nyomtatójában rejlő lehetőségeket, és szabja személyre berendezését igényeinek megfelelően! A szükséges ismeretek elsajátításával csökkentheti a selejtes nyomatokat, mellyel hosszú távon időt és pénzt takaríthat meg. A hozzáértő gépbeállítás és kezelés nagyban felgyorsítja napi nyomtatási folyamatait. A tanfolyam keretében megismerheti és szakértő kollégánk segítségével a gyakorlatban sajátíthatja el szélesformátumú nyomtatójának üzemeltetését.

A nyomtatáshoz szükséges programok telepítése

A nyomtató konfigurálása

Nyomtatási feladatok elvégzése

Szkennelési feladatok elvégzése

Nyomatszámok lekérdezése

Hajtogatók használata

Alapvető hibák elhárítása

Képzések és időpontok:

Megjegyzés:


Az Adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. fent megadott adataimat a képzésen való részvételem biztosítása céljából kezelje.

Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható a Tájékoztatóban foglaltak szerint.Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.(Jelentkezési Feltételek) .Felhívjuk figyelmét, hogy az Elküldés gombra kattintással a regisztráció véglegesítésre kerül és Fizetési kötelezettséget von maga után!