Disacademy

IQ-501 felhasználói oktatás

IQ-501 felhasználói oktatás


Előadó: Erdő Hunor
Konica Minolta Magyarország Kft.
Helyszín: 2040 Budaörs, Gyár u. 2
Időtartam: 1 nap
Ár: 75 000 Ft* / fő
Minimális létszám: 4 fő**
*a részvételi díj a képzésen felül tartalmazza az étkeztetés költségét is. A regisztrációt követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot a fizetéssel és a számlázassal kapcsolatban. A feltüntetett árak nettó árak!
**A képzés elindításához min 4 fő regisztrációja szükséges. Részletek az ÁSZF-ben.
Előre egyeztetett időpontban.

Emelje egy magasabb szintre nyomdájának színmenedzsmentjét! Az IQ-501 megfelelő használatával nagymértékben felgyorsíthatja és automatizálhatja színbeállítási, regisztrációs és nyomatellenőrzési feladatait. Az IQ-501 számos olyan folyamarta nyújt egyszerű és automatizált alternatívát, melyeket korábban csak szakértő operátorok voltak képesek megfelelően elvégezni. Az egység használatának elsajátításával csökkenthető az emberi hiba, ezáltal pénzt és időt takaríthat meg. A tanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy az operátorok megismerhessék az IQ-501 által kínált funkciókat és elsajátíthassák azok megfelelő kezelését.

Az egység funkcióinak áttekintése

Nyomat pozíció beállítások

Valós idejű elő- és hátlap ellenőrzés

Színkalibráció

Papírprofilok létrehozása

Nyomtató profilok létrehozása

Hitelesítés az IQ-501-es és külső eszközzel

Valós idejű nyomathiba ellenőrzés

Napi rutin műveletek áttekintése

Képzések és időpontok:

Megjegyzés:


Az Adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. fent megadott adataimat a képzésen való részvételem biztosítása céljából kezelje.

Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható a Tájékoztatóban foglaltak szerint.Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.(Jelentkezési Feltételek) .Felhívjuk figyelmét, hogy az Elküldés gombra kattintással a regisztráció véglegesítésre kerül és Fizetési kötelezettséget von maga után!