Disacademy

Hideghívás képzés

Hideghívás képzés


Előadó: Dr. Újszászi Bogár László (PhD)
Meggyőzés-és befolyásolástechnikai szakértő
Helyszín: Hotel Anna Budapest
Időtartam: 1 nap
Minimális létszám: 10 fő**
Ár: 95 000 Ft* helyett 85 000 Ft* / fő (Early bird kedvezménnyel!)
*a részvételi díj a képzésen felül tartalmazza az étkeztetés költségét is. A regisztrációt követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot a fizetéssel és a számlázassal kapcsolatban. A feltüntetett árak nettó árak!
**A képzés elindításához min 10 fő regisztrációja szükséges. Részletek az ÁSZF-ben.

hamarosan

Időpontok

A Konica Minolta Magyarország és a Kutató által fejlesztett gyakorlatorientált értékesítési tréning. A nyomdáknak szóló képzés magyar referenciákon és magyar kutatásokon alapul.

1. Nap - Bővebben a képzésről

kezdés: 9:00h
befejezés: 17:00h

TÉMÁK:

  • A szavak ereje – Hogyan tudod megelőzni, hogy az ügyfél rád csapja a telefont?
  • Statisztika – Így tudod mérni és javítani önmagad.
  • A bizalom kiépítése telefonon, avagy a sikeres rövid cégbemutató.
  • A meggyőzés térképe – Te döntsd el, hogy lesz-e a találkozó, ne az ügyfél!
  • Egyéb időpontszerzési praktikák.

 

Képzések és időpontok:

Megjegyzés:


Az Adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. fent megadott adataimat a képzésen való részvételem biztosítása céljából kezelje.

Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható a Tájékoztatóban foglaltak szerint.Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.(Jelentkezési Feltételek) .Felhívjuk figyelmét, hogy az Elküldés gombra kattintással a regisztráció véglegesítésre kerül és Fizetési kötelezettséget von maga után!