Digitális Innovációs Központ – DIS

Ismerje meg szakmai és üzlettámogató képzéseinket

A folyamatos tanulás, a megújulás és az alkalmazkodni tudás képessége a legfontosabb sikertényezők minden vállalat esetében.

Üzletfejlesztési programunk révén célunk, hogy ügyfeleink sikeréhez olyan kipróbált és bevált tudásanyaggal járuljunk hozzá, amellyel az innovatív technológiákon és a szolgáltatásokon túl folyamatosan új értékeket és növekedési lehetőséget biztosíthatunk számukra. A Nyomdaipari Akadémiával nem egy konkrét személyt szólítunk meg az adott nyomdától, hanem magát a vállalat egészét. Külsős szakértők és trénerek részvételével képzéseket, konferenciákat, workshopokat szervezünk több területet is érintve, mint például a menedzsment, a stratégia, az értékesítés és a marketing. Képzéseinket az Akadémia helyszínéül szolgáló budaörsi Konica Minolta Digitális Innovációs Központunkban tartjuk a programhoz csatlakozni kívánó ügyfeleink számára.

 

Kérjük válasszon képzéseink közül!

Hamarosan…

Hamarosan…

Képzések és időpontok:

Megjegyzés:


Az Adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. fent megadott adataimat a képzésen való részvételem biztosítása céljából kezelje.

Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható a Tájékoztatóban foglaltak szerint.Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.(Jelentkezési Feltételek) .Felhívjuk figyelmét, hogy az Elküldés gombra kattintással a regisztráció véglegesítésre kerül és Fizetési kötelezettséget von maga után!